Tento bílý čaj z listí z naší gruzínské zahrady je vytvořen proto, aby měl ovocnější profil. Styl tohoto čaje, který je jedinečný svou pestrou barvou, je modifikovaný Pai Mu Tan - čínská technika delšího zavadání před sušením. Techniku jsme museli přizpůsobit místním podmínkám.
Bílé čaje jsou našimi nejlepšími produkty a proto se k nim hrdě hlásíme.
Pro produkci čaje byl použity listy ze speciálního sběru - výběrové vrchní dvoj-trojlístky čajovníku. První ještě nerozvinutý tips a jeden nebo dva lístky pod.
Čaj je ve vůni plný slunečných- sladších tónů. V chuti najdeme ovocnost, sladkost směřující ke žlutému melounu, typickou chutí gruzínských čajovníků a svěžím dozvukem. Chuť jsme ovlivňovali delším zavadáním a šetrným sušením (kde jsme vyšší teplotu používali až v samotném závěru)
Produkce tohoto exkluzivního čaje letos byla 0,5kg.
Jako vždy budeme rádi za jakoukoli zpětnou vazbu k našim čajům a k naší vlastní produkci obzvlášť!
| Kategorie: | Gruzínské |
|---|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
